Jessicas arbete

Europaparlamentariker för Moderaterna

Jessica i Europaparlamentet

Jessica är ledamot och vice gruppledare i Europaparlamentets utskott för miljö, folkhälsa och livsmedelsäkerhet. Hon sitter även som ersättare i utskottet för ekonomi och valutafrågor samt utskottet för sysselsättning och sociala frågor. Hon är också vice ordförande för Mexiko-delegationen.

Jessica och Moderaterna anser att det är på EU-nivå vi kan göra störst skillnad för klimatet. Genom en effektiv klimatpolitik, där vi kombinerar minskade utsläpp med ekonomisk tillväxt, skapar vi rätt förutsättningar för en hållbar framtid.

Bakgrund

Jessica var från 2006 till 2019 riksdagsledamot för Västmanlands läns valkrets. Hon har varit talesperson i skatte- och arbetsmarknadspolitik och var mellan 2015 och 2017 Moderaternas gruppledare i riksdagen. 2019 var hon president i Nordiska rådet. Jessica är född i Sydkorea och uppväxt i Västerås.

Jessica Polfjärd

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå